Verticale jaloezieën

Textiel
De textiel collectie beidt een enorme keuze uit meer dan 200 sfeervolle textiel materialen. Deze zijn leverbaar in diverse stofstructuren en transparanties. Met de toepassing van textiele lamellen haalt u sfeer in huis. De textiele lamellen worden geleverd op 89 mm lamelbreedte.

Aluminium
De aluminium collectie biedt een keuze uit maar liefst 150 eigentijdse kleuren, waaronder natuurlijke tinten, eigentijds zilver en chique stijlvolle tinten in grijs en zwart. Bovendien is de lamel ook leverbaar in diverse wittinten, aluminium kleuren en trendy kleuren, zoals: lime & Ferrari rood. De lamellen kunnen geleverd worden met de volgende eigentijdse finishes: mat, geborsteld, hamerslag, geperforeerd en met een subtiel glittertje. De aluminium verticale jaloezieën worden naar keuze geleverd op 50, 70 of 89 mm lamelbreedte.

Kunststof
De kunststof collectie biedt een keuze uit ruim 200 kleuren, waaronder natuurlijke tinten en eigentijds zilver. Bovendien is de lamel ook leverbaar in diverse wittinten en trendy kleuren. De lamellen kunnen geleverd worden met de volgende eigentijdse finishes: mat, hamerslag of geperforeerd. Kunststof verticale jaloezieën worden naar keuze geleverd op 50, 70, 89 of 127 mm lamelbreedte.

Collectie
Van Kan Woninginrichting biedt keuze uit een ruime collectie kleuren en dessins van o.a. de volgende merken; Cedeko, ABZ Raamdecoratie, Zonnelux, Copa Home.

Projecten
Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw heeft men regelmatig te maken met voorschriften die gelden als het gaat om brandveiligheid. Van Kan Woninginrichting biedt een ruime keuze brandvertragende textiele en kunstof lamellen aan.

© 2024 Knijnenburg Producties