De behanger

U wilt graag uw woonkamer, slaapkamer of misschien wel het hele huis een opfrisbeurt geven, maar u weet niet goed waar u moet beginnen en u wilt liever niet 3 verschillende bedrijven in huis hebben? Van Kan Woninginrichting kan u volledig ontzorgen! Wij bieden u een vast team van adviseurs, behangers, stukadoors, schilders en stoffeerders die al het interieurwerk voor u uit handen zullen nemen.

Collectie behang
Naast de ervaren behanger, kunnen wij ook het behang aan u leveren. Onze collectie bestaat uit een groot aantal verschillende dessins, kleuren en prijscategorieën. Er is voor ieder wat wils.

Bezoek onze showroom
U kunt altijd op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, waar u inspiratie kunt opdoen voor behang, maar ook voor vloeren, raambekleding en karpetten. Doordat wij gericht op afspraak werken, nemen wij volledig de tijd voor u om uw wensen te bespreken op een door u gewenst tijdstip.

Aan huis
Wij komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken, op te meten en te adviseren om u zo een concrete offerte te kunnen bieden. Desgewenst nemen we stalen mee, zodat u de stoffen en kleuren kunt uitzoeken passend bij uw eigen interieur. Wij komen graag bij u langs wanneer het u uitkomt. Dit kan tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en in het weekend. Zelfs op zondag!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

© 2024 Knijnenburg Producties