Interieuradvies

Als specialist op het gebied van complete project- en woninginrichting, kunnen wij u ook een compleet interieuradvies aanbieden.

Een sfeer is moeilijk te verwoorden, het is een gevoel. Dit gevoel moeten we zien te vertalen naar het interieur. Onze stylistes zullen dan ook na een intakegesprek een sfeerkaart maken. Deze sfeerkaart laat aan de hand van beelden zien hoe de ruimte waarin je leeft eruit zou moeten zien, welke kleuren er kunnen worden gebruikt en wat de meubelindeling zou kunnen zijn. We zullen een aantal voorstellen doen waaruit u kunt kiezen. Het interieurvoorstel kan nog worden uitgebreid met een concreet meubelvoorstel, een voorstel voor raambekleding en een voorstel voor een vloer.

Bezoek onze showroom
U kunt altijd op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, waar u inspiratie kunt opdoen voor vloeren, raambekleding, behang en karpetten. Doordat wij gericht op afspraak werken, nemen wij volledig de tijd voor u om uw wensen te bespreken op een door u gewenst tijdstip.

Aan huis
Wilt u een compleet interieuradvies, dan komen wij graag bij u langs om de bestaande ruimte te bekijken en het intakegesprek af te nemen. Desgewenst nemen we de stalen mee, zodat u de stoffen en kleuren kunt uitzoeken bij uw bestaande meubels.

Wij komen graag bij u langs wanneer het u uitkomt. Dit kan tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en in het weekend. Zelfs op zondag!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

© 2024 Knijnenburg Producties