Nieuws

Wij vieren feest! 30 jaar!

In augustus bestaat ons familiebedrijf alweer 30 jaar en dat willen wij graag met u vieren. Speciaal voor u hebben we de hele maand augustus 20% korting op de gehele raambekledingcollectie!
Kom langs om de stoffen te voelen of maak direct een afspraak met Nicole en zij komt graag bij u thuis wanneer het u uitkomt.


Nieuw! Wauw070!Wauw070

Wauw070

Bij Wauw070 vindt u alles wanneer u hoogwaardig vakwerk wenst. In de ruim en nieuw opgezette showroom in Den Haag vindt u een overzicht van wat Wauw070 u te bieden heeft.

Omdat u onze vakmensen persoonlijk kunt treffen in één showroom hoeft u niet langer van het ene adres naar het andere en zult u met aandacht voor uw persoonlijke wens ontvangen worden. WAUW070 is dé specialist in het verzorgen van uw wensen op het gebied van wonen en comfort.

Op vrijdagavond is er koopavond en zaterdag de gehele dag geopend.
www.wauw070.nl


Nieuwe bediening literise & smartcord!

Een nieuwe ontwikkeling voor het bedienen van jaloezieën, plissé


Huiscollectie vast scherp geprijsd!

Onze huidige collectie raambekleding is uitgebreid met een mooie huiscollectie die vast scherp geprijsd is en ook blijft. Wij bieden een mooie collectie rolgordijnen, vouwgordijnen, duorolgordijnen, houten jaloezieën, plissé, duette en verticale en horizontale jaloezieën aan tegen hele scherpe prijzen. Kom snel langs om de collectie te bekijken of maak direct een afspraak om bij u thuis de stoffen te voelen!


Vouwgordijnen altijd vanaf € 99,- per m2!

Een mooie selectie stoffen om toe te passen op vouwgordijnen, hebben wij vast scherp geprijsd voor € 99,- per m2!
U heeft keuze uit meer dan 125 stoffen en kleuren. U kunt deze stoffen ook gebruiken voor overgordijnen of paneelgordijnen.


© 2020 Knijnenburg Producties