De schilder

U denkt aan het laten plaatsen van een traploper, maar uw trap is nog volledig bekleed met oud tapijt en u ziet er tegenop om dit te verwijderen en de trap opnieuw te schilderen? Wij nemen dit werk voor u uit handen! Wij halen het oude tapijt eraf, schuren de treden goed, schilderen dit opnieuw en lakken het goed af met slijtvaste verf, waarna we uw eigen unieke traploper plaatsen. Uiteraard kunnen wij alle andere schilderwerkzaamheden ook uit handen nemen. Wij beschikken over een groot en ervaren netwerk van huisschilders.

Bezoek onze showroom
U kunt altijd op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, waar u inspiratie kunt opdoen voor kleurcombinaties, maar ook voor behang, vloeren, raambekleding en karpetten. Doordat wij gericht op afspraak werken, nemen wij volledig de tijd voor u om uw wensen te bespreken op een door u gewenst tijdstip.

Aan huis
Wij komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken, op te meten en te adviseren om u zo een concrete offerte te kunnen bieden. Desgewenst nemen we kleurstalen mee, zodat u dit kunt uitzoeken passend bij uw eigen interieur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

© 2024 Knijnenburg Producties