Traplopers

Een trap met een goed gekozen traploper is zeer stijlvol. Van Kan Woninginrichting is gespecialiseerd in het leggen van traplopers en traproedes. De keuze van het materiaal, de kleur en de afwerking luistert nauw. Daarom doen wij dit samen, bij u thuis of bij ons in de showroom.

Unieke traploper
U heeft de keuze uit een breed assortiment. Van bijna iedere tapijtsoort kan een traploper gemaakt worden. Zo creëert u uw eigen unieke traploper. Wilt u een zwarte traploper met een grijze bies? Dit behoort tot de vele mogelijkheden. Eveneens heeft u de keuze uit diverse bevestigingsmaterialen en kleuren; van driehoekige tot ronde roedes, met sierknopjes of juist een onzichtbaar systeem, brons of rvs gekleurd.

Moderne technieken en werkwijze
De traplopers worden gemaakt door middel van de modernste technieken; lassen. U maakt een keuze uit de tapijtcollectie, onze vakmannen komen bij u per trede het tapijt op maat snijden, leggen het ondertapijt erop en alle losse treden worden onzichtbaar aan elkaar gelast zodat er 1 traploper ontstaat.
Zo ziet u geen plooien en verdikkingen, die wel ontstaan bij het klassieke naaien van het tapijt. Vervolgens wordt de traploper mooi afgewerkt en vastgezet met behulp van de traproedes naar keuze. U kunt de traploper er nog altijd afhalen.

Afwerking
Voor de afwerking van de traploper wordt gekozen voor festonneren. Festonneren is een techniek waarbij een borduurrand wordt aangebracht van sterk kwaliteitsgaren. Het is een ijzersterkte steek langs de hele omtrek van uw traploper.

Het komt vaak voor dat er word gekozen voor een festonrand in een kleur die overeenkomt met die van het tapijt. Maar wilt u een afwijkende kleur, is dit natuurlijk ook mogelijk.

© 2023 Knijnenburg Producties