Terrasschermen & uitvalschermen

Buitenzonwering beschermt tegen hinderlijk zonlicht, zorgt voor energiebesparing én het maakt uw woning en terras nog sfeervoller.

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, zijn perfect voor boven uw terras of balkon. De sterke constructie van de knikarmen voorzien zowel de kleinere balkons als de grote terrassen van een aangename schaduw, terwijl u altijd profiteert van een optimale bewegingsvrijheid.
Onze collectie terrasschermen is ruim opgezet en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Wij hanteren de motoren van Somfy welke kwalitatief hoogstaand zijn en een jarenlange garantie op rust.
Voor het doek heeft u de keuze uit velen kleuren en dessins, ook de kleur van de omkasting kunt u zelf bepalen. We leveren doeken van het merk Tibelly. Kijk op www.tibelly.nl/configurator voor de kleuren en dessins.

Het uitvalscherm is een veel toegepaste zonwering op grote hoogten en plaatsen waar geen doorloopruimte vereist is. De simpele constructie is vrijwel overal te monteren en biedt een uitstekende bescherming tegen de zon, waarbij het zicht naar buiten behouden blijft.

Doordat het uitvalscherm door zijn eigen gewicht open klapt, is deze goed te bedienen middels de klassieke bandopwinder of draaistang. Het uitvalscherm is uiteraard ook elektrisch te openen en sluiten.

Meten & vakkundige montage
Onze vakkundige monteurs nemen de maten, als extra service, exact bij u op zodat u verzekerd bent van de juiste maatvoering. Het monteren van de zonwering zullen en kunnen zij dan ook deskundig uitvoeren.

Maak direct een afspraak om de collectie kleuren en dessins te bekijken of een prijsopgave te ontvangen. Uiteraard komen wij ook graag vrijblijvend bij u langs met de stalen!

© 2023 Knijnenburg Producties