Rolluiken & Screens

Het voornaamste voordeel van buitenzonwering zoals screens is het weren van hinderlijk zonlicht voor verticale (glas)oppervlakten. Door de isolerende werking hoeft u in de winter minder te verwarmen en in de zomer minder te koelen.
Ook weert u muggen en andere ongewenste insecten indien uw raam open staat en kunt u screens toepassen als windscherm voor uw veranda of overkapping.

Voor de rolluiken kiezen wij voor de Heroal, deze is volledig opgebouwd uit Heroal-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur.
De Heroal heeft een hoog waardige lakkwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft en beter kleurecht is. Wie kiest voor de Heroal is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs.
De Heroal wordt zowel geleverd met een afgeschuinde kap als een stijlvolle ronde kap. De sterke aluminium lamellen hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte.

Meten & vakkundige montage
Onze vakkundige monteurs nemen de maten, als extra service, exact bij u op zodat u verzekerd bent van de juiste maatvoering. Het monteren van de zonwering zullen en kunnen zij dan ook deskundig uitvoeren.

Maak direct een afspraak om de collectie kleuren te bekijken of een prijsopgave te ontvangen. Uiteraard komen wij ook graag vrijblijvend bij u langs met de stalen!

Kijk alvast op www.tibelly.nl/configurator om inspiratie op te doen voor de kleuren en dessins.

© 2023 Knijnenburg Producties