Nieuws

Bekijk hier onze nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van projectinrichting.
 

Voor de kortingsacties verwijzen wij u naar onze woninginrichting site.

 

Plakstrips

Nieuw! Niet schroeven, maar plakken!

Naast ons programma, klemmen zonder te schroeven (Perfect Fit) voor rolgordijnen plissé, duossé, en jaloezieën, brengen we u nu een plak-systeem voor draaikiepramen! Ook kan dit systeem worden toegepast voor duo-rolgordijnen! Een heel nieuw ontwikkeld systeem dat Zonnelux als eerste op de markt heeft gebracht!
De frames zijn heel makkelijk d.m.v. plakstrips op uw kozijnen te bevestigen. Dit kan worden toegepast op kunststof, hout en ook aluminium ramen!
Daarnaast is het systeem nog beter verduisterend dan de Perfect Fit.
Kom langs in de showroom om de demo te bekijken en uit te proberen!
 

Nieuw!
Metropole projecttapijt!

Een uitgebalanceerde lifestyle collectie met een verscheidenheid aan chique functionele dessins en kleuren.

Ontwikkeld met oog voor dessin, functionaliteit en onderhoudsgemak. Gemaakt van 100% hoogwaardig SDN-Fidea polyamide tapijtgaren, brandvertragend, bleekmiddelbestendig en met een grote lichtechtheid.


Kom langs in de showroom in Oud-Rijswijk om de stalen te bekijken.

We zijn op donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard zijn we de andere dagen op afspraak geopend of wij komen vrijblijvend bij u op locatie langs.Eurocol Betondesign

Nieuw!
Eurocol Betondesign

Sinds kort heeft Eurocol een nieuw product op de markt gebracht; BetonDesign. Een krachtige, eenvoudige afwerking van vloeren en wanden met de uitstraling van onafgewerkt vlak beton.
Je kunt dus een hele stoere, industriële vloer in bijvoorbeeld je woonkamer creëren of als wanddecoratie gebruiken. Als de vloer ligt, is het niet te onderscheiden van een echte betonvloer, maar heeft niet de nadelen zoals stofvorming of snelle vervuiling.
Er zijn 8 grijstinten te krijgen, van wit tot zwart-grijs.
Kijk op www.eurocol.nl of kom langs in de showroom om de kleurstalen te bekijken.

 

 
Van Kan WoninginrichtingBlekerslaan 552282 PA Rijswijk070 - 395 13 26info@lexvankan.nl